ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 2017

17/02/2017 19:00

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε

Εργαζόμενες,άνεργες,αυτοαπασχολούμενες,αγρότισσες,συνταξιούχες,νέες γυναίκες.

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ στις 21 ΦΛΕΒΆΡΗ 2017 και να δώσουν τη δική τοτα αγωνιστική απάντηση σε παλιά αλλα και νέα μέτρα που ετοιμάζουν.

Η κυβέρνηση που υπηρετεί τούς επιχειρηματικούς ομίλους ετοιμάζεται να σφίξει και άλλο τη θηλιά στο λαιμό της εργατικής λαϊκής οικογένειας.

Εμάς και τισ οικογένειες μας εχουν καταδικάσει να ζούμε με μισθούς πείνας,με ελαστικές σχέσεις εργασίας,με πετσοκομμένες συντάξεις.

Αντί για μέτρα προστασίας του γυναικείου οργανισμού,αντι για αύξηση των αδειών μητρότητας και θηλασμού,αντί για μειωμένα ημερήσια και εβδομαδιαία ωράρια οι μητέρες εργαζόμενες αντιμετωπίζουν την απόλυση και την εργοδοτική τρομοκρατία,τα ωράρια λάστιχο.

Η μητρότητα θεωρείται <κόστος> για τους επιχειρηματικούς ομίλους και το κράτος.Η εργαζόμενη μητέρα είναι ασύμφορη για τις επιχειρήσεις τους.

Να μην υποταχτούμε στη βαρβαρότητα.Σε καλούμε να παλαίψουμε μαζί για δημιουργική ζωή με δικαιώματα στην εργασία και στη μητρότητα.

Διεκδικοίμε:

Μόνιμη και σταθερή εργασια με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Κοινωνική προατασία της μητρότητας.

Δημιουργικό ελεύθερο χρόνο.

 

Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια τη μίζερη ζωή για τα κέρδη τους.

Όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στις 21 Φλεβάρη στις  6:30 το απ'ογευμα στην Ομόνοια!

 

Αθήνα 9/2/2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2017

24/04/2017 08:09
ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2017 ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ

18/04/2017 02:21
Ο σύλλογος γυναικών Ηλιούπολης σας καλεί στην ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα "ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ" το Σάββατο 22 Απρίλη στις 19:00 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Θα προβληθεί η ταινία "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑ" ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 2017

17/02/2017 19:00
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Γ.Ε Εργαζόμενες,άνεργες,αυτοαπασχολούμενες,αγρότισσες,συνταξιούχες,νέες γυναίκες. Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ στις 21 ΦΛΕΒΆΡΗ 2017 και να δώσουν τη...

Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΗΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΞΙΑ

15/01/2017 21:50
<< 1 | 2 | 3